Derrota del Cerdanyola Club d'Hoquei d'Ok Liga en l'última jornada de l'any

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei cau 2-4 davant del CP Voltregà en la 10a jornada de lliga

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei no suma en l'última jornada de l'any, la desena, davant d'un Club Patí Voltregà superior que s'imposa 2-4. El partit d'Ok Liga s'ha disputat aquest dissabte 23 de desembre al pavelló de Can Xarau. La derrota davant d'un rival directe a la taula situa les cerdanyolenques en la novena posició amb 12 punts, per sota del Voltregà que les iguala en punts.

Visitant superior

L'equip visitant ha dominat clarament la primera part de l'encontre, assolint un avantatge de tres gols a zero. El Voltregà ha obert el marcador en el minut 4 amb un gol d'Irene Torres, seguit del 0-2 cinc minuts després a càrrec d'Esther Vistos. Les rivals han demostrat un alt nivell d'entrega, arribant constantment a porteria i fent perill amb molta seguretat en el seu joc. El tercer gol ha arribat en el minut 18 a mans d'Anna Bosch.

El Cerdanyola Club d'Hoquei en un partit d'Ok Liga a Can Xarau. FOTO: Nora MO

Quan tot semblava molt negre pel Cerdanyola, Laura Valverde ha portat un raig de llum a l'equip definint l'1-3, a tres minuts de la mitja part.

Segona part més igualada

A la represa s'ha fet evident que el gol de Valverde ha apujat la moral de l'equip, perquè només començar, Paula Ferron ha transformat el 2-3 que ha ficat al Cerdanyola de nou al partit. A partir d'aquí la dinàmica del partit ha canviat, esdevenint molt més igualat, tot i que el gol de més del Voltregà i la dificultat per transformar del Cerdanyola no han permès capgirar el marcador. No ha estat per la falta d'ocasions pel Cerdanyola, que en el minut 41 ha picat una falta directa en mans de Gemma Solé, aturada per la portera.

El Cerdanyola ho ha intentat en continuades ocasions des del xut exterior confiant en el rebot, però el gol s'ha resistit. En el minut 45 el Voltregà ha pogut sumar de penal, però Paula Vilamala l'ha enviat al pal. Aquest tram final tan igualat ha estat marcat pel marcatge constant a Solé, peça clau en l'atac verd-i-blanc. La blava de Carla Castro a quatre minuts del final ha estat clau per la victòria de les visitants, que han aprofitat la superioritat numèrica a pista per a definit el 2-4 a càrrec d'Irene Torres, que ha protagonitzat una acció personal recuperant la bola en un error defensiu i fent ganxo directe a xarxa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.