Derrota del Cerdanyola FC a Fontetes

Els d’Oliver Ballabriga van caure per 1-3 contra la Unión Adarve

El Cerdanyola FC va caure a Fontetes per 1-3 contra la Unión Adarve en el partit corresponent a la jornada 21 de 2a RFEF. Els verds continuen en posicions de descens i queden a 4 punts de la UD Yugo Socuéllamos, l’equip que marca la permanència.

Els visitants ja guanyaven al descans gràcies al gol de Dani Segovia al minut 25. A la represa, la Unión Adarve va duplicar el seu avantatge amb l’encert de Fernando Harta al minut 67 de partit. Posteriorment, el Cerdanyola va retallar diferències mitjançant Noel Carbonell. Tanmateix, els madrilenys van sentenciar l’encontre amb el gol d’Alberto Alburquerque quan faltaven 5 minuts pel final.

Amb aquesta derrota, el Cerdanyola FC continua en la quinzena posició de la classificació amb 22 punts. A més a més, la victòria de la UD Socuéllamos i del CD Atlético Paso, rivals directes per la permanència, agreuja la situació a la lliga dels verds. El pròxim partit serà el diumenge 19 de febrer a les 12 h al camp de l’Atlético de Madrid B.