Derrota del Cerdanyola de futbol sala contra l'Indústrias que l'allunya de play-off

El primer equip futsal del Cerdanyola Futbol Club cau 3-4 en la 26a jornada de Segona B Nacional

El PEM Guiera va presenciar un partit de final aquest dissabte 13 d'abril, amb l'encontre entre el Cerdanyola FC de futbol sala i l'Indústrias Santa Coloma B. Dos rivals directes en la lluita per entrar en zona play-off de Segona B, entre els quatre primers, i classifcar-se a la Copa del Rey la pròxima temporada. El repte no va ser superat pels de Santi Lara, que van perdre per la mínima 3-4 en un encontre apassionant. L'equip es troba sisè amb 44 punts, a dos del Picassent i a quatre de l'Indústrias.

Primera part

El Cerdanyola es va posar per davant en els primers tres minuts amb un gol de Rocabayera que va rematar des del segon pal un refús d'un xut fallit de Busi. Poc després el conjunt visitant la va tenir arran d'un error en la passada d'Albadalejo que els va permetre xutar a plaer, però un pèl alta. L'encontra va mantenir aquesta dinàmica d'igualtat fins al final.

L'Indústrias va avisar en el 7' quan la porteria cerdanyolenca es va quedar sola i Javi va haver d'aturar una pilota sota pals, i en la següent jugada, Pol Carmona no va poder tapar el forat. Amb l'1-1, el visitant va començar a dominar més, no deixant als verd-i-blancs arribar amb seguretat a porteria i neutralitzant tots els atacs. El Cerdanyola recorria a atacs ràpids intentant pillar per sorpresa.

A la meitat del primer temps va pujar l'1-2 a l'electrònic arran d'un error en l'organització de la defensa local. Aleshores l'Indústrias va dominar més, davant d'un Cerdanyola no del tot polit a les passades que no acabava de fer perill. Al 14', Rocabayera i Alonso van fer una jugada conjunta davant de porteria que podria haver estat el 2-2, també un remat al pal a l'últim minut.

Segona part

A la represa, només començar el Cerdanyola va pagar molt car un error en sortida de pilota que el rival va aprofitar per xutar a directe per l’escaire. El partit va continuar molt igualat tot i l'1-3. Un minut després Busi va arribar davant de porteria amb oportunitat de xutar, però la pilota va acabar refusada amb tants peus. El 2-3 va donar alè al Cerdanyola, tot i arribar arran d'una jugada polèmica en què l'Indústrias demanava falta que l'àrbitre no va considerar, i davant del neguit Amores va sentenciar. En només tres minuts van passar moltes coses.

Al 4' de la segona part, Batllori va arribar a porteria amb un xut potentíssim que es va desviar un pèl alta. Però a la contra, els visitants van fer el 2-4. Aleshores el Cerdanyola va optar per assetjar amb porter-jugador i va trobar el gol a càrrec de Busi. Això va comportar riscos, perquè poc després Albadalejo va haver de córrer per refusar a la desesperada amb el cap un intent de l'Indústrias. El partit va tenir els minuts més intensos, però el visitant va fer una defensa magistral i va poder mantenir la victòria.