Derrota del Club Bàsquet Femení Cerdanyola davant de l'Hospitalet

El primer equip del CBF Cerdanyola ha caigut en la setena jornada de Super Copa Femenina per 54-73

El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola perd per 54-73 davant del CEJ Hospitalet en la setena jornada de Super Copa Femenina. El partit s'ha disputat aquest dissabte 4 de novembre al PEM Guiera. El resultat situa les d'Albert Roig en la cinquena posició de la lliga amb els 11 punts que ja tenien.

Primera part equilibrada

Les cerdanyolenques van anar a remolc des del principi amb el resultat en contra durant tot el primer parcial. El joc ha estat molt equilibrat, tot i que les visitants han pogut mantenir la diferència de mínim 2 i fins a 4 punts d'avantatge. El primer parcial s'ha saldat amb un 12-16.

En el segon parcial, la diferència de punts s'ha mantingut en quatre i cinc punts durant els dos primers minuts. Transcorreguts quatre minuts, dos atacs amb cistella del Cerdanyola que no han tingut resposta en punts per part del rival han pujat l'empat a 23 en el marcador. Dos llençaments lliures d'Eva han estat claus en aquest moment. Les locals han confirmat la remuntada en el següent atac encertat, avançant-se de dos en el marcador. Si més no, les rivals s'han mantingut en el partit i amb un triple i un atac a favor han recuperat l'avantatge de quatre punts, i així ha acabat el parcial (32-38).

Segona part de l'Hospitalet

A la represa, la dinàmica s'ha mantingut, amb un Cerdanyola encara lluitant per la remuntada que ha protagonitzat jugades conjuntes de qualitat. Tot i que les locals també han definit algun triple, l'Hospitalet ha estat molt més encertat des dels tres punts, fet que ha contribuït a la seva victòria. A la meitat del parcial el Cerdanyola ha escurçat la distància a dos punts, i en un moment determinant pel partit, les rivals han definit un triple per assegurar l'avantatge. A partir d'aquí, les visitants s'han començat a anar i el Cerdanyola s'ha quedat enrere. El tercer parcial ha acabat amb diferència de 10 (45-57).

El quart parcial ha estat totalment dominat per les visitants, que han vist com els ànims del Cerdanyola decaien. En el primer minut la diferència de punts ja era de 15. Les diverses pèrdues de pilota en atac del Cerdanyola, sumat a l'encert des dels tres punts de l'Hospitalet, han permès al rival guanyar amb contundència (54-73).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.