Derrota contundent del CBF Cerdanyola davant del CB Lleida (52-72)

El sènior del Club Bàsquet Femení Cerdanyola ha caigut en la quarta jornada de Liga Femenina 2

El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola no ha pogut superar el CB Lleida en la quarta jornada de Liga Femenina 2, disputat al PEM Guiera aquest dissabte 22 d'octubre. Les lleidatanes han estat superiors en tot l'encontre, amb diferències de fins a 30 punts, tot i que les de Pili Bilbao han retallat distàncies en els últims minuts finalitzant el partit 52-72

Superioritat de les visitants

Els primers minuts de l'encontre han estat equilibrats, però ràpidament les visitants han pres la davantera. Tot i obrir el marcador amb un triple, el Cerdanyola ha tingut manca d'encert des del principi, fet que ha permès les rivals assolir una diferència de 10 punts transcorreguts quatre minuts. A les de Pili Bilbao els ha costat construir jugades davant d'un Lleida que dominava permanentment. Malgrat que el Cerdanyola ha tingut alguns encerts com cistelles que rebaixaven distància, trencaments d'atacs o tapades de cistelles, han estat petit detalls insuficients per ficar-se en el partit. Just abans d'acabar el primer parcial (6-24), el Lleida no ha perdonat en un atac encertat després de tres rebots.

El Cerdanyola ha continuat tenint oportunitats en atac però desaprofitades, mentre que les rivals tenien facilitat fins i tot des de tres punts. L'avantatge del Lleida ha crescut exponencialment arribant als 20 punts cap a la meitat del parcial. Les cerdanyolenques han tingut poques oportunitats, els ha costat apropar-se a cistella, i els pocs punts els ha sumat a pilota aturada o tallant alguns atacs del Lleida. En els últims minuts abans del descans (19-41), Ruth Allison ha estat protagonista sumant quatre punts seguits, però rebent la pitjor resposta; un triple del Lleida i una cistella en l'últim segon

Victòria per l'encert en cistella

La represa ha començat de manera atropellada perdent la pilota en un atac de les verd-i-blanques. Les de Lleida tenien el partit en la butxaca quan en el minut 9 del tercer parcial la diferència ja arribava als 30 punts. El Cerdanyola ha continuat a remolc destacant amb algun llançament de tres punts, però els ànims eren baixos. En una ocasió, les locals han fet un atac llarg sense encertar que s'ha saldat amb una contra ràpida amb cistella fàcil. Cap al final del parcial,  Allison ha tornat a destacar definint dos triples més. Tot i això, la diferència ha continuat sent massa alta (30-59).

En l'últim parcial, malgrat el marcador, les verd-i-blanques ho han donat tot i han aconseguit trencar la dinàmica escurçant distàncies. Diverses jugadores han tingut bons moments, com els llançaments lliures encertats de Laia Espin i d'Eva Almasqué o trencaments d'atac de Lara Fernández i Laura Soria. El Cerdanyola ha tingut un bon moment en els últims minuts, tot i ser ja massa tard per donar la volta al partit (52-72).