Desfeta del Cerdanyola Club d'Hoquei per tancar la primera volta de l'Ok Liga Plata

L'equip d'Andi Colaianni va caure a Can Xarau contra el CH Lloret per 2 a 5

El Cerdanyola Club d'Hoquei va perdre a Can Xarau contra el CH Lloret per 2 a 5 en el partit corresponent a l'onzena jornada de l'Ok Liga Plata. Tot i això, els d'Andi Colaianni continuen amb 10 punts i per sobre de les posicions de descens en finalitzar la primera volta de la competició.

1a part: Un rival eficaç

Quan només es portava un minut de joc, els visitants van recuperar la pilota i Aleix Pastor va aconseguir el primer gol amb un xut creuat. Posteriorment, el Cerdanyola, que vestia de lila, va començar a tenir ocasions i, en una d'aquestes, el capità Ignasi López empatava el partit finalitzant amb encert un contraatac. A partir del gol, els locals van oferir un millor joc, però va ser el Lloret el conjunt més eficaç a pista, ja que, en només 6 minuts, els de la Selva van obtenir 2 gols, encerts de Sergi Rojo i Xavier Pérez. El matx se n'anava al descans amb un 1-3 a l'electrònic.

2a part: Ocasions sense premi

A la represa, els vallesans van retallar diferències al minut 27 mitjançant una definició excel·lent d'Ignasi López davant el porter rival. Pocs minuts després, els verds van disposar d'una oportunitat en forma de falta directa per empatar el partit, però la rematada final va anar per sobre de la porteria. Per la seva banda, el Lloret, després de fallar un penal, va tornar a ampliar les diferències al minut 37 transformant una falta directa, obra d'Hugo Laguna. El Cerdanyola ho va intentar de totes les formes possibles, però la pilota no va tornar a entrar a la porteria rival. A les acaballes del partit, altra vegada Hugo Laguna pel Lloret sentenciava l'encontre i la victòria visitant.

Pròxim partit

D'aquesta manera, derrota amarga a Can Xarau contra un dels rivals capdavanters de la lliga. Els d'Andi Colaianni continuen amb 10 punts i en posicions de permanència. En el pròxim partit el Cerdanyola CH rebrà la visita del HC Sant Just, segon classificat, el dissabte 28 de gener a les 20.30 h del vespre.