Diumenge d'handbol al Guiera amb la visita del Montmeló

El sènior masculí va perdre i el femení va acabar suspès

Diumenge d’handbol al PEM Guiera amb la visita dels Sènior Masculí i Femení del PBH Montmeló Darmax.

El partit del Nuroil Club d'Handbol Cerdanyola de la jornada 4 inicialment va ser molt igualat. Els cerdanyolencs es van posar per davant del marcador però els de visitants van reaccionar i al finalitzar la primera part estaven un punt per sobre dels locals.

A la segona part el Cerdanyola va lluitar per escurçar les distàncies però els de Montmeló, actualment segons en la classificació amb tots els partits guanyats, van estar més efectius de cara a la porteria, amb una bona actuació dels extrems. El partit va acabar amb el resultat final de 23 a 33. La propera setmana els verds reben al Cornellà, en un partit que s’espera molt emocionant.

Sènior Masculí del Club d'Handbol Cerdanyola. FOTO: Cedida

El femení, suspès

En acabar el partit del primer equip masculí, va començar el del Sènior Femení, Grup Prócer Club d'Handbol Cerdanyola, corresponent a la Jornada 3. La primera part ha acabat amb un empat a 13, mentre que la segona arrencava amb el domini de l’equip local.

Tot i això, el partit va haver de ser suspès degut a que una de les jugadores del Cerdanyola va requerir de serveis mèdics. La propera jornada, les vallesanes visitaran la pista del Lloret.