Doble dosi de solidaritat de la Marxa Nòrdica del CEM

La Marxa Nòrdica Solidària col·labora amb la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom' i amb la Marató de TV3

La Marxa Nòrdica a Collserola, organitzada pel Centre d'Esports de Muntanya (CEM) de Cerdanyola, col·laborarà de manera solidària amb la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom' i amb la Marató de TV3. La Marxa tindrà lloc el diumenge 17 de desembre, coincidint amb els actes de la Marató.

La sortida serà a les 9.30 h des del PEM Guiera i els participants recorreran 7 km passant per Can Coll, el puig de la Guàrdia i el camí de Can Catà per acabar a la seu del CEM Cerdanyola, on tindrà lloc la inauguració de la mateixa a les 12.30 h amb l'assistència de l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordon, i el president de la Federació d'Esports de Muntanya de Catalunya (FEEC), Jordi Merino.

Un cop acabat l'acte d'inauguració, es donarà pas al dinar solidari que, juntament amb l'Open Bike Trial i el rocòdrom, recaptaran diners per la Marató de TV3

A més a més, en el marc de la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom', les persones participants podran portar una joguina o un llibre nou, a canvi podran gaudir de l’esport i la natura. També hi haurà l'opció de fer una donació econòmica que es destinarà a la compra de joguines i/o llibres.

Per a poder participar a la Marxa Nòrica Solidària, es requereix inscripció prèvia, trucant abans del 15 de desembre al 93 691 61 61.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.