Doble victòria de l'handbol a Guiera

Mentre que el femení va arrassar al Ripollet, el masculí va aconseguir una victòria molt ajustada contra el Sants

Cap de setmana amb doble alegria al Club Handbol Cerdanyola, en què els dos primers equips del club, femení i masculí, han aconseguit dues victòries de prestigi al Guiera.

El femení arrassa al Ripollet

Pel que fa a la categoria femenina, el Grup Prócer CH Cerdanyola es va imposar de manera aclaparadora en el derbi davant del Ripollet. Les noies del Cerdanyola van disputar un partit  molt complert i això es va veure en el resultat final: 39 a 14.

El masculí s'emporta una victòria ajustada contra el Sants

D'altra banda, el Nuroil CH Cerdanyola també va aconseguir la seva victòria guanyant davant del Sants. Els vallesans, però, ho van tenir més complicat, després de un inici en què el Sants es va posar per sobre del marcador amb un avantatge de 3 punts. Tot i això, els verds van aconseguir sobreposar-se al resultat en contra i ja en el minut 10 van capgirar el marcador.

El partit va seguir molt igualat fins al final, en què es van viure uns últims minuts d'infart. Finalment, la victòria va caure del costat dels locals amb un resultat de 30 a 29 i, d'aquesta manera, el Cerdanyola suma la seva segona victòria de la temporada.

Victòria ajustada del masculí del CH Cerdanyola davant del Sants. FOTO: CH Cerdanyola