Dura derrota del Cerdanyola Club d'Hoquei masculí, que l'allunya de l'ascens

El sènior femení va tornar de Madrid amb un punt que el manté en la zona tranquila de la classificació

El sènior masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei va caure a la pista del CHP Sant Feliu per un ajustat 3 a 2. En una primera part sense gaires ocasions, cap dels dos equips aconseguiria desequilibrar la balança. La més clara del partit la tindria Nil Figueres, que fallava una falta directa fruit d'una targeta blava a Álvaro Giménez.

A la segona meitat canviaria el ritme del partit. David Yepes faria el primer gol favorable al conjunt local trenta segons després de començar segona meitat. El Cerdanyola tornava a empatar el partit cinc minuts més tard amb una gran acció de Marc Coy. Des del punt de penal, l'ex del Cerdanyola Albert Hernández avançaria novament al Sant Feliu amb el 2 a 1. Tot i l'empat d'Erik Gual al tram final del partit, un inspirat David Yepes tornava a colpejar per establir el definitiu 3 a 2 al marcador.

Aquest resultat deixa al Cerdanyola CH tercer classificat amb 28 punts, a 9 punts de la segona plaça que dona accés al play-off.

Taules a Madrid

Per la seva banda, el primer equip femení del Cerdanyola va empatar 3 a 3 contra el CP Las Rozas en la dissetena jornada de l'OK Lliga. En una primera part de gran ritme golejador, l'equip aconseguiria una bona diferència en el marcador. Carla Castro obria el marcador favorable al Cerdanyola, tot i empatar el partit Ana Horche, de nou Castro col·locava per davant el conjunt verd-i-blanc. Amb un hat-trick, la jove jugadora arribaria a situar al seu equip a una diferència de dos gols en el marcador amb l'1 a 3.

Un gol de Giulia Galeassi al final de la primera part, i un altre d'Ana Horche a l'inici de la segona, seria suficient per tornar a igualar el partit. En els minuts següents, la falta d'efectivitat de tots dos equips faria que el marcador no tornés a variar. Aquest empat deixa al Cerdanyola setè a la lliga amb 23 punts.