contingut promocionat
Curves Logo fitness for women

 

 

El gimnàs que t’acompanya en els teus bons propòsits del 2023

A Curves, volen animar-te a que comencis aquest nou any i ho aprofitis totalment. Atreveix-te a triar-te

Vols començar l’any amb energia i vitalitat? Necessites poder desconnectar de la teva rutina diària i busques un lloc on et cuidin i t’acompanyin en els teus objectius? A Curves, volen animar-te que comencis aquest nou any i ho aprofitis totalment. Atreveix-te a triar-te, a sortir de la teva zona de confort i sobretot, a descobrir un estil de vida que canviarà el concepte que tenies del fitness.

Imatge anunci Curves(1)

 

A Curves, perdràs la por a anar al gimnàs

  • Cuidar-te no ha de ser una responsabilitat, sinó un gran “gràcies” al teu cos.
  • Anar al gimnàs no és una obligació que titllar a la teva llista diària per no sentir-te culpable, són aquests 30 minuts de desconnexió al dia.
  • Les companyes d’entrenament no són estranyes, són les teves amigues, dones de les quals aprens i t’inspires cada dia.

 

Màquines del gimnas de Cerdanyola 'Curves'. FOTO: Cedida

Màquines del gimnas de Cerdanyola 'Curves'. FOTO: Cedida

T’acompanyen en tot moment

A Curves Cerdanyola, el gimnàs del centre de la ciutat, t’assessoren i acompanyen tot el temps perquè puguis veure l’èxit, combinant l’entrenament de força amb càrdio i flexibilitat en tan sols 30 minuts, contribuint a la tonificació i enfortiment de tot el teu cos.

Si estàs interessada en aquest gimnàs que basa el seu mètode en un assessorament i un acompanyament constant, vine al carrer Sant Francesc, 1-3 o truca al telèfon 93 594 87 64

Pots també enviar un missatge per WhatsApp al 690 33 74 65. T’atendran molt amablement i resoldran tots els teus dubtes. Inscriu-te!