Eloi Ramos es proclama campió de la Copa Catalunya Infantil de ciclisme de carretera

El jove esportista cerdanyolenc guanya el campionat per segon any consecutiu

L’Eloi Ramos Garcia, nascut el 2009, es va proclamar campió, el passat diumenge 29 de setembre, de la Copa Catalunya de ciclisme per carretera en categoria Principiant. Ramos, que està federat al Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola (CEM), va començar a entrenar en família a l’edat de 6 anys.

Lídia Garcia, mare i entrenadora de l’Eloi, destaca que el jove esportista mai ha format part de cap club professional de ciclisme: “A casa entrenem tots quatre junts. El meu marit, l’Iñaki, l’Eloi i jo. Som un equip”. Jose Ramos, pare i entrenador de l’Eloi, també havia competit en ciclisme de jove.

Després de les 15 curses del campionat -havent quedat en primera posició set vegades, en segona posició sis vegades i en tercera i quarta posició tan sols en una ocasió- la jove promesa del ciclisme per carretera es proclamava campió de la seva categoria a Mont-Roig (Tarragona), on es va disputar l’última prova del campionat.

 

Segons declaracions de Lídia Garcia a aquest mitjà, el pròxim mes d’abril de 2020 l’Eloi passarà a la següent categoria, Infantil, obrint-li la porta d’edat per accedir als campionats d’Espanya l’any vinent.

El CEM Cerdanyola felicitava l’Eloi i tota la família en un post a la seva pàgina de Facebook oficial.