Empat valuós del Cerdanyola Club d’Hoquei a l'Ok Liga Plata

Els verd-i-blancs van empatar 1-1 contra el Barça Atlètic

El Cerdanyola Club d’Hoquei d’Ok Liga Plata va empatar 1-1 davant el Barça Atlètic en la 15a jornada, disputada el diumenge 26 de febrer. Així, els verd-i-blancs sumen un punt que els situa en la 10a posició del Grup Nord amb 14 punts, cinc per sobre de les posicions de descens.

Aguantant fins al final

L’equip dirigit per Andi Colaianni es va avançar amb un golde qualitat d’Erik Gual al minut 22, just abans del descans. En la segona part, els cerdanyolencs van frenar l’atac insistent del Barça, que es veien especialment frustrats per l’encert del porter Gerard ‘Ninu’ Pérez sota els tres pals del Cerdanyola CH. Quan faltaven menys de dos minuts pel xiulet final, Manel Hernández va fer el gol de l’empat.

En la pròxima jornada, els verd-i-blancs visitaran la pista de l’Oviedo Roller HC, rival directe per la permanència a la segona divisió estatal.