Entrades limitades per una conferència al PEM Guiera sobre superació, esport i diversitat funcional

Àlex Roca i M. Carme Maza faran una conferència sobre l'experiència de Roca al PEM Guiera

Àlex Roca, esportista d'elit amb un 76% discapacitat física, oferirà una conferència sobre esport i superació a Cerdanyola el pròxim 3 de setembre. Amb el nom de "El límit el poses tu", el ciclista professional i participant a diferents triatlons i competicions esportives d'alta exigència, explicarà la seva experiència al PEM Guiera a una xerrada amb aforament limitat.

 

Després de patir una encefalitis viral herpètica, l'Àlex va quedar amb una limitació important a la part esquerra del seu cos que li complicava fer vida normal. Tanmateix, això no li va impedir seguir amb la seva passió per l'esport d'alta competició, una passió que transmetrà a la conferència en col·laboració amb M. Carme Maza i organitzada per La Constància Factoria Cultural, el PEM Guiera, amb l'ajuda de l'Ajuntament de Cerdanyola.

 

La conferència es durà a terme a les 19 h, i per temes logístics s'haurà de reservar seient per poder assistir. Els interessats o interessades a participar-hi, només han d'escriure un email a comunicacio@laconstancia.cat per reservar la seva entrada. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.