L’equip de Xou Júnior del Cerdanyola Club d'Hoquei, vuitè de Catalunya

L'equip cerdanyolenc va disputar el seu primer Campionat de Catalunya finalitzant entre els 10 primers classificats

L’equip de Xou Júnior de la secció del patinatge artístic del Cerdanyola Club d’Hoquei va finalitzar en la vuitena posició en el seu debut al Campionat de Catalunya, els dies 4 i 5 de març. El conjunt dirigit per Gemma Álvarez i Noelia Padilla va rebre 12.82 punts en la seva primera participació al campionat català. 

El club i l’equip tècnic valoren molt positivament aquest resultat: "Significa que el conjunt ha arrencat amb força la seva experiència competitiva en una competició amb un nivell molt alt". Enguany no es classifiquen tants equips per disputar el Campionat d’Espanya com en temporades anteriors, i el Cerdanyola CH haurà d’esperar per fer aquest salt.

L’equip Xou Júnior va defensar la coreografia Atypical, un número emotiu i ple de sensibilitat que tracta la realitat de les persones amb autisme. "L’equip va fer una bona coreografia i van estar molt correctes quant a formacions i línies. Estem molt satisfetes amb la feina feta i amb l’evolució d’aquest equip", destaca l’entrenadora Gemma Álvarez. Tot i això, l’equip Xou Júnior disputarà el 2n Trofeu Show Dunas de Liencres a Cantàbria, el pròxim 6 de maig.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.