Es completa l'equip de Liga Femenina 2 del CBF Cerdanyola

El sènior del Club Bàsquet Femení Cerdanyola ja ha anunciat els quatre fitxatges nous per la temporada 2022-23

El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola ha completat el planter per estrenar-se a Liga Femenina 2 en la temporada 2022-2023. Ja s'havien anunciat les sis jugadores renovades (Carla Pérez, Ruth AllisonIona García, Eva Almasqué, Lara Fernández i Laia Espín), i ara, el club ha publicat els quatre nous fitxatges.

Les noves incorporacions 

L'equip incorpora una nova pivot d'1,90 m d'alçada, Carla Escuert, provinent del CD Magec Tías de Las Palmas amb anys d'experiència a Liga Femenina i dues temporades al Cadí La Seu a la màxima categoria estatal. "El seu bon posicionament i capacitat d'intimidació la converteixen en una jugadora clau a la pintura", segons el club.

El següent fitxatge és Clàudia Baraut, una altra pivot d'1,80 m d'alçada que abans jugava a l'UE Mataró de LF2 i que acumula diversos anys d'experiència a la categoria. Es va formar com a jugadora a les categories inferiors de Sedis Bàsquet i va jugar al Femení Sant Adrià, a Lima Horta (LF2), al Team Northumbria de Newcastle (WBBL Primera Divisió Anglesa), al CB Almeria (LF2) , al Barça CBS (LF2) i al Basket Almeda (LF2). Va estar a la Selecció catalana i espanyola U19.


També s'incorpora Eva Garcia en la base, provinent del CN Terrassa, amb experiència a Copa Catalunya a l'equip Draft Gramenet anteriorment. Segons el Cerdanyola, Garcia "arriba al club per aportar direcció de joc i anotació exterior".

L'última incorporació destaca per ser cerdanyolenca i haver començat en les categories inferiors del Cerdanyola. És l'aler-escorta Laura Soria Garcia de 22 anys, provinent de la UE Mataró. Malgrat ser jove, porta quatre anys d'experiència a la categoria LF2 amb el segle XXI, Barça CBS i el CB Maresme Boet Mataró anteriorment.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.