S'esvaeix el somni de l'ascens a la Lliga EBA pel CB Cerdanyola

Els verds cauen derrotats en els quarts de final de la Copa Catalunya davant l'Espanyol (72-60)

El Cerdanyola ha caigut en el partit corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya de Bàsquet davant l'Espanyol i han vist com s'escapava l'ascens a la Lliga EBA i també la presència a la Final a 4 de la competició.

El partit s'ha complicat des de l'inici pel Cerdanyola, que s'ha trobat amb un Espanyol amb la circulació molt ràpida de la pilota. Al primer quart l'equip blanc-i-blau arribaria a tenir un avantatge de deu punts, però els verds aconseguirien retallar la diferència i acostar-se al marcador a l'inici del segon quart.

La falta d'encert castigaria als de Jordi Cornellà, que arribarien a la mitja part amb només 27 punts anotats per 32 de l'Espanyol. El resultat era curt, tot i que l'Espanyol dominava el partit, el Cerdanyola no deixava escapar als blanc-i-blaus, en un partit que a mesura que avançava s'anava escalfant tant a la pista com a la graderia.

El CB Cerdanyola cau a la pista de l'Espanyol. FOTO: Guillem Barrera

Al tercer quart, però, l'Espanyol ha fet efectiva la seva superioritat i un Miquel Puig estel·lar, castigaria als verds amb el joc exterior (18 punts i 4 triples) per aconseguir el màxim avantatge local de 49 a 35, amb 14 punts per sobre del Cerdanyola.

Els de Jordi Cornellà es posarien les piles a l'inici de l'últim quart i amb un parcial de 4 a 9 es posaven a només 5 punts de l'Espanyol. Tot i que semblava que el Cerdanyola es podia acostar encara més al marcador, els blanc-i-blaus donarien un cop de puny sobre la taula i, un cop més, a través del joc exterior, eixamplaven la distància al marcador fins a arribar al 72 a 60 final

Un equip fisicament al límit

El tècnic del CB Cerdanyola, Jordi Cornellà, s'ha mostrat trist al final del partit per no haver pogut assolir l'ascens a la Lliga EBA. Tot i això, ha assegurat estar "orgullós de l'equip i de l'any que hem fet".

Cornellà ha comentat que "la segona volta ha estat molt complicada per les lesions d'alguns dels jugadors i això ens ha passat factura avui també, perquè hem arribat físicament molt justos al partit". Un partit en què "l'Espanyol ha estat millor que nosaltres, que no hem pogut ser l'equip que hem sigut en bona part de la temporada", ha afegit el tècnic.