Èxit en el I Torneig Escolar d’Escacs al Montserrat

Un centenar de nois i noies de sis escoles de Cerdanyola van participar al torneig

El Col·legi Montserrat va acollir el passat 18 de maig el primer Campionat Escolar d’Escacs per equips, organitzat pel Club d’Escacs Cerdanyola del Vallès. Hi va participar un centenar de nois i nois de les escoles Montserrat, La Sínia, Ramon Fuster, Serraperera, Turó de Guiera i Xarau.

El president del Club d’Escacs, Jaume Grau, ha destacat que “hem superat totes les previsions de participació”. De fet, explica, ja s’havien fet alguns intents de campionat escolar, però finalment no van reeixir. L’èxit d’aquesta convocatòria, on estaven convidats tots els centres de la ciutat, els ha decidit a consolidar la proposta ja l’any que ve i en endavant. Grau també ha agraït la implicació del Col·legi Montserrat i la participació de totes les escoles.

A la categoria dels més petits l'escola Montserrat va quedar en primera posició, seguit de la Sinia i Serraparera en tercera posició. A la categoria dels més grans es va imposar el Ramon Fuster, seguit de Can Xarau i Turó de Guiera.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.