Les festes de Sant Martí acolliran la 1a cursa inclusiva a Cerdanyola

El CIM Project i el Sindicat de Mares en la Diversitat Funcional porten la 1a Cursa Inclusiva Infantil i Juvenil a Cerdanyola del Vallès

L'Associació Esportiva Projecte Inclusiu CIM (CIM Project) i el Sindicat de Mares en la Diversitat Funcional han organitzat la 1a Cursa Infantil i Juvenil Inclusiva (i adaptada) dins el marc de les Festes de Tardor de Sant Martí. La cursa se celebrarà el 14 de novembre entre les 10 i les 14 h a l’Avinguda Canaletes amb Carrer de La Gatosa. L'activitat és gratuïta i convida a tothom d'entre 0 i 25 anys a participar, inscrivint-se en aquest formulari web

La iniciativa neix de la complementació de dues entitats que comparteixen l'objectiu de possibilitar a totes les persones, sigui quina sigui la seva diversitat funcional, l’accés als espais esportius i d’oci. S'ha tingut com a punt de referència la primera Cursa Infantil Adaptada celebrada a altres poblacions com Barcelona, Badalona o Vic, impulsades per la Noemí Font, mare d’una nena amb diversitat funcional.

En l’organització de la cursa s’hi han implicat diverses entitats culturals comercials i de serveis de la ciutat: Cerdanyola Comerç i Serveis, la Comissió de Festes de Sant Martí “la Comi”, el Mag Ígor, la Farmàcia Origen, entre d’altres. També es compta amb la participació del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.