Fitxatges i comiats al Cerdanyola Club d'Hoquei d’Ok Liga

El Cerdanyola CH reestructura el primer equip femení

El Cerdanyola Club d’Hoquei defineix l’estructura del primer equip femení per competir a l’Ok Liga la temporada 23-24. El club ha confirmat quatre baixes i quatre fitxatges, així com el nom del nou entrenador. Marc Miranda, director esportiu del club, dirigirà l’equip.

Baixa de Mariona Surós

La baixa més destacada en el primer equip femení és la de la portera, Mariona Surós, qui ha defensat els tres pals verd-i-blancs durant les últimes vuit temporades. Tampoc continuaran a l’equip Anna Carranza, Natalia Crespo i la portera Estela Rubio.

Quatre fitxatges

El club ha confirmat quatre incorporacions. Per una banda, la portera Júlia Vilarrasa, provinent del CP Bigues i Riells d’Ok Liga i formada al HC Palau de Plegamans. Precisament, del Palau arriba Sígrid Aparicio, jugadora de l'equip de Nacional Catalana de l'equip groc-i-negre. La tercera incorporació serà Júlia Cabré, jugadora i màxima golejadora del CP Manlleu de Nacional Catalana. El quart fitxatge és Maria Inés Gaivéu, provinent del Stuart de Portugal. Gaivéu també ha jugat al CP Vila-Sana i al Benfica SL. 

Quant a les renovacions, l’equip continuarà comptant amb la capitana Gemma Solé, Paula Ferron, Carla Castro, Laura Valverde i Ariadna Carrión. A més a més, Ana Valverde -jugadora del Nacional Catalana la temporada 22-23-, s'incorpora al primer equip. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.