Fitxatges i renovacions pel nou projecte del Cerdanyola FC de futbol sala

"Toti", "Gordillo" i Pedro Serra són els noms destacats entre les noves incorporacions de l'equip verd-i-blanc

 

 

 

 

 

 

 

El Cerdanyola Futbol Club de futbol sala ha organitzat les peces del seu projecte per a la temporada 2019/2020. Una temporada més, el primer equip disputarà la Segona Divisió B al Grup 3, aquest cop dirigits per Pau Machado després que David Herráiz deixés de ser entrenador del conjunt verd-i-blanc al final d'aquesta temporada. 

 

 

Cinc nous fitxatges

 

Fins al moment, el Cerdanyola FC de futbol sala ha confirmat vuit noves incorporacions al planter. Els dos noms més destacats són els d'Antonio Domenech "Toti" i Antonio Cortés "Gordillo". Tots dos van jugar a les files del CCR Castelldefels la temporada passada, i arriben al Cerdanyola com les peces que aportaran experiència i qualitat. "Toti" és un ala esquerrà que reforçarà la part ofensiva de l'equip, per la seva banda, "Gordillo" està cridat a liderar el nou projecte verd-i-blanc com un dels noms més veterans i amb el campionat de lliga al seu palmarès.

 

 

 

 

A més, el Cerdanyola FC també ha anunciat les incorporacions de Pedro Serra, qui torna al Cerdanyola després de jugar aquesta última temporada al FS Parets, la d'Álex López, de 22 anys i ex-jugador del Canet FS i la de Pol Carmona, un porter de 21 anys procedent del Club Gràcia FS. Al planter també s'hi sumarà Biel Fernàndez, com a tercer porter procedent del Juvenil A del Ripollet, i els dos jugadors que fins ara jugaven a la categoria juvenil del club verd-i-blanc: Jorge Tendero i Albert Muñoz.

 

 

A les incorporacions se sumen les renovacions dels jugadors que seguiran defensant la samarreta verd-i-blanca: Fran Herruzo, Javi García, David Ortega, David Guerrero, Eric Mesquita, Guille Sánchez i Dani Alonso. En el capítol de baixes, hi ha quatre jugadors que no seguiran al club cerdanyolenc. Maximilano Gastón "Kun" i Àlex Peramos marxen al Barceloneta Futsal, Marc Hermosel a l'Industrias Santa Coloma B i Hicham Mrir al Ripollet. 

 

 

 

 

Pretemporada  

 

Abans que la Segona Divisió es posi en marxa, el Cerdanyola FC ha preparat uns partits de pretemporada. Serà la primera oportunitat de l'afició per veure en funcionament el nou projecte dirigit per Pau Machado, qui ha estat entrenador dels equips séniors de Rosario Central de Barcelona i Canet. Així, la pretemporada s'estrenarà a la pista de l'Esplugues el 30 d'agost i seguirà el 31 d'agost al PEM Guiera contra l'Arrahona Grups i el 7 de setembre, també a Guiera, davant el Sant Julià Andorra.

 

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?