El FS Cerdanyola triomfa en la jornada 19 de lliga i fa un pas endavant en la classificació

El Cerdanyola FC de futbol sala va guanyar 7-5 contra La Union Santa Coloma i s'ha classificat 6è després d'aquests resultats

El Cerdanyola FC de futbol sala va derrotar, per 7 gols a 5, a l'FS La Union de Santa Coloma en la jornada 19 de lliga. El partit es va disputar el dissabte 1 de febrer al PEM Guiera.

El partit va començar amb molta intensitat pels verd i blancs que van marcar tres gols seguits en els primers quatre minuts de partit, deixant fora de reacció als de La Union. Jorge Tendero, el jugador més jove, va ser l'encarregat de marcar uns ràpids contracops i ficar a la porteria dues pilotes pràcticament consecutives. Álex Lopez va entrar el tercer gol abans d'arribar al minut 5 i el partit va quedar totalment encarrilat pels de Pau Machado (3-0).

Els de La Union pràcticament no havien aconseguit la possessió de la pilota quan, després d'un temps mort, van reaccionar apropant-se a la porteria i van fer diverses parades. Així i tot, els rivals patien l'alt ritme dels de Cerdanyola: Víctor Jiménez va marcar el quart gol i tot seguit, Héctor Albadalejo va fer arribar el cinquè. El marcador quedava, així, a 5-0 i tothom aplaudia l'espectacular inici del Cerdanyola.

Amb el partit totalment encarat pels verd i blancs, La Union no abaixava els braços i va aconseguir deixar el marcador a 5-3 amb la mateixa rapidesa que els seus rivals i a cinc minuts d'acabar la primera part de partit.

Tot i que semblava que la cosa es complicava pels de Cerdanyola, la segona part del partit començava igual que la primera: Gordillo i Toti feien arribar el sisè i setè gol del partit en tres minuts. No obstant això, La Union va tornar a retallar distàncies marcant també dos gols seguits (7-5).

Malgrat la superioritat dels de Cerdanyola, els de Santa Coloma no es va rendir i va fer molt bones parades als cerdanyolencs. L'expectació era màxima, però als verd i blancs ja no se'ls escapava la victòria. Finalment, el marcador no es va moure durant els darrers 10 minuts de partit i el Cerdanyola va guanyar per 7 a 5.

"Ha estat un partit estrany, hem fet errades puntuals amb un equip que competeix molt bé. Però hem fet tres punts molt importants per nosaltres", explica Pau Machado, entrenador de l'equip. "Ara hem de seguir treballant i anar sumant partits". L'equip de Segona Divisió B de futbol sala del Cerdanyola s'ha classificat 6è, amb un total de 30 punts en la temporada, després dels resultats obtinguts el dissabte.