Els gimnasos municipals reprenen el servei amb mesures especials

El CEM Can Xarau i el PEM Guiera han reobert portes

Amb el final de l’estat d’alarma, els gimnasos municipals han reobert les seves portes amb mesures excepcionals per garantir la seguretat dels usuaris davant el coronavirus. A partir d'aquest 22 de juny, el Complex Esportiu Municipal Can Xarau i el Parc Esportiu Municipal Guiera tornen a acollir usuaris amb diferents condicions d’ús.

Al CEM Can Xarau cal demanar cita prèvia per fer ús de la instal·lació. Aniran informant de novetats possibles a través del seu compte d’Instagram.

 

 

En el cas del PEM Guiera, entre altres mesures, s’han limitat els horaris d’ús de la sala de fitness: dilluns a divendres de 8.30 a 13 h i de 15 a 22.15 h, els dissabtes de 8 a 13 h, i els diumenges de 9 a 14.45 h. L’aforament de la sala estarà limitat per les màquines habilitades, i els usuaris hauran de desinfectar el material després del seu ús. 

 

Els horaris de la piscina del PEM Guiera no canvien: de dilluns a divendres de 7 - 22.45 h, els dissabtes de 8 - 19.45 h, i els diumenges de 9 - 14.45 h.

El PEM Guiera ha establert altres mesures per fer ús de les instal·lacions i els serveis. Les pots consultar a la seva pàgina de Facebook