Golejada del Cerdanyola Club d'Hoquei a Can Xarau contra Las Rozas (6-2)

El primer equip femení del Cerdanyola CH suma en la quarta jornada d'OK Liga

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei venç en la quarta jornada d'OK Liga Iberdrola per 6-2 al CP Las Rozas, en un partit disputat dissabte 14 d'octubre a Can Xarau. Així, les verd-i-blanques es troben al mig de la taula en la vuitena posició amb sis punts i dues victòries acumulades.

El Cerdanyola CH en un partit d'Ok Liga contra Las Rozas. FOTO: Nora MO

Primer temps de definició

La primera part va estar dominada enterament per les locals, que van tenir incomptables ocasions. Transcorreguts cinc minuts, Laura Valverde va decantar la balança pel Cerdanyola amb el primer gol de molts. L'equip va provar en aquests minuts inicials una jugada combinada amb Gemma Solé fent de paret perquè provessin les altres jugadores, a més d'intentar-ho amb potència des de mig camp. No va trigar a arribar el 2-0 a càrrec de Carla Castro, que després d'un atac ràpid es va trobar davant la porteria i va poder trobar un forat.

Tanmateix, la visitant Mònica Villaro va fer pujar el primer gol de Las Rozas en una contra arran d'una mala passada de Solé que va atorgar via lliure a la rival per a xutar des de lluny. Després d'una aturada de temps mort, les verd-i-blanques van reprendre el joc amb molta energia. Valverde va pujar el 3-1 al marcador amb un toc subtil davant dels nassos de la portera, i en la següent jugada Paula Ferron va conduir la pilota per dins de l'àrea, es va girar de sobte i va xutar des de la banda travessant la xarxa (4-1).

En el minut 20, Castro va perdonar amb un xut potentíssim que es va estavellar a l'escaire. Per la seva banda, Las Rozas no aconseguia generar perill més que en dues ocasions comptades. Quan ja semblava que la primera part se saldava 4-1, en els últims 7 segons, Solé va fer honors al seu renom de golejadora, es va quedar sola davant la portera i va augmentar la distància en l'electrònic amb un xut perfecte des del centre.

Segona part de manteniment

A la represa, el Cerdanyola va començar un pèl relaxat deixant jugar amb més llibertat a Las Rozas. Aquest canvi de dinàmica es va traduir en un 5-2 definit en el minut 28 per Anna Carranza, després que la portera local aturés el primer avís, però sense poder fer res contra el rebot.

Des d'aquest moment l'electrònic es va quedar immòbil i el partit va esdevenir més pausat i amb molta menys acció que en la primera part. En els dos últims minuts de partit, Anna Carranza va ser sancionada amb targeta blava i Gemma Solé va definir el 6-2 en un gol de falta directa.