Golejada del Cerdanyola Club d'Hoquei que es manté invicte a Ok Liga Plata

El primer equip masculí del Cerdanyola CH s'imposa per 5-2 al CHP Sant Feliu a Can Xarau

Nova victòria del primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei en la cinquena jornada de lliga que enfrontava els verd-i-blancs amb el Club Hoquei Patí Sant Feliu, actual setè a Ok Liga Plata Nord. El partit disputat a Can Xarau el dissabte 18 de novembre es va saldar amb un 5-2 que una graderia verda plena va celebrar de principi a fi.

Feina feta en la primera part

La primera part no va començar amb bon peu pel Cerdanyola, que va encaixar un gol de penal en el 4'. Tanmateix, això no va fer decaure l'equip que va provocar continuades ocasions de perill fins que en el minut 9 Erik Gual va obrir el marcador en un xut de falta directa. A partir d'aquí, els locals van marcar la seva superioritat en aquesta primera part, ampliant el marcador fins a 5-1. Alvaro Borja va definir el 2-1 en el minut 16, David Ramírez el 3-1 un minut després, Ignasi López el quart quan faltaven cinc minuts pel final i Marc Coy va sentenciar el cinquè en el 22'. Fins i tot els locals van tenir una oportunitat més de falta directa, però desaprofitada.

Segon temps còmode

L'àmplia diferència que els locals ja s'havien treballat en el primer temps els va permetre jugar una segona part més calmada centrada en la defensa. El Cerdanyola només va encaixar un gol a la mietat de la segona part, que encara el mantenia en una situació privilegiada. Tot i que el marcador indiqués tranquilitat, el partit es va escalfar en els últims minuts, sent amonestats amb targeta blava Marc Coy i un visitant per barallar-se. En els últims 4 segons, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Sant Feliu que no va ser gol.

Pròxima trobada

La victòria manté l'equip invicte en la priemera posició amb 15 punts. La sisena jornada enfrontarà el Cerdanyola amb el CE Vendrell, a domicili el dissabte 25 de novembre a les 19 h