Golejada del Cerdanyola FC de futbol sala al PEM Guiera

El Cerdanyola FC de futbol sala de Segona Divisió B Nacional ha vençut al Muro Futsal per 11-1

El primer equip del Cerdanyola FC de futbol sala ha aconseguit la primera victòria al PEM Guiera davant de l’equip mallorquí Muro Futsal aquest dissabte a les 16 h. L’acta de la trobada s’ha tancat amb un 11-1 que atorga al Sarda 6 punts a la classificació de Segona Divisió B Nacional.

1a part: Domini verd

El Cerdanyola FC ha començat la trobada fent-se amb la possessió i pressionant a dalt. Aquesta iniciativa ha donat una gran avantatja als verds, que s’ha traduït en almenys dues ocasions perilloses a favor en els primers dos minuts de partit. La balança s’ha decantat pels locals des de l’inici també degut a les cinc baixes amb què ha començat el Muro Futsal, que només ha disposat de tres canvis i un porter.

El handicap pel que fa a la plantilla ha obligat als mallorquins a fer un plantejament tàctic defensiu en tot moment, que no els ha impedit obrir el marcador amb un gol al minut 3’. Però la pressió i el domini dels de Santi Lara no ha trigat a recompensar al Sarda; al 4’ Héctor Albadalejo ha aconseguit l’1-1, fent el primer gol dels 6 que l’equip ha sumat a la primera part.

2a part: un 11-1 sentenciador

A la represa, els visitants han entrat forts a pista tot i tenir el marcador en contra. Han aprofitat cada petit error del Cerdanyola per provocar ocasió de gol, però la barrera verda s’ha mantingut impenetrable. El resultat s’ha mantingut en 6-1 fins passats deu minuts de segona part, quan els verds han fet una jugada conjunta de passada des del córner i rematada del segon pal aconseguint el 7-1.

Els gols dels locals s’han anat succeint en el temps restant, mentre que el rival, com a últim recurs, ha fet sortir el porter per pressionar en un 5 contra 4. Però lluny d’equilibrar el partit, el Cerdanyola ha aconseguit distanciar-se més en el marcador fins l’11-1, fent jugades de contra amb la porteria buida i aprofitant cada error en l’atac del Muro Futsal.

Pròxima jornada

Els 3 punts aconseguits amb aquesta victòria situen al Cerdanyola FC entre la 6a i la 8a posició a la classificació, depenent del resultat de la 4a jornada de l’Hospitalet Bellsport i el Covisa Manresa. L’equip de Santi Lara disputarà la 5a jornada de Segona Divisió B el pròxim dissabte 16 d’octubre a Guiera, contra el Covisa Manresa FS.