Golejada del Cerdanyola FC de futbol sala al primer encontre de l'any a Guiera

Els de Santi Lara s'imposen 7-2 al CFS Montsant i sumen la tercera victòria consecutiva

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala venç el CFS Montsant per 7-2 en la dissetena jornada de Segona B Nacional, ja havent entrat a la segona volta. El resultat els fa sumar una ratxa de tres victòries consecutives i els situa sisens, a quatre punts del Barceloneta Futsal.

Primera part més equilibrada

El partit s'ha iniciat amb un joc igualat però trobant un Cerdanyola de bona qualitat, que ha trobat jugades perilloses des del principi amb el seu característic joc ràpid i coordinat. En el vuitè minut Batllori ha fet de les primeres accions de perill entrant per banda esquerra i xutant sol. El porter Hurtado ha tingut una bona acció en el minut 10, minut també en què Daniel Alonso ha rebut una assistència al segon pal i ha desencallat el marcador. A partir d'aquí la balança ja es començava a decantar, amb un Montsant a qui li costava arribar a porteria amb claredat.

El Cerdanyola FC de futbol sala davant del CFS Montsant a Guiera. FOTO: Nora MO

Quan faltaven 11 minuts, David Busquets ha definit el segon des de prop de porteria guanyant el duel al porter. Tot i que 2-0 encara no era sinònim de victòria assegurada, els últims minuts del primer temps han estat dominats pel Cerdanyola. Però en l'últim minut, la formació de 5-4 fent sortir al porter-jugador ha deixat indefensa la porteria cerdanyolenca, i en un error en atac, els visitants han aprofitat per a transformar el 2-1, ja a punt d'anar al descans.

Segona part de domini verd

Malgrat la batacada del final del primer temps, a la represa el Cerdanyola ha sortit endollat i ja al minut set ha tingut una ocasió quan Batllori rematava de cap un pèl massa alta. Poc després els visitants han tingut una falta perillosa no transformada, i un minut després, Busquets ha definit el 3-1 arribant en carrera, xutant des de davant del porter una pilota que ha rebotat entre pals i ha entrat. Ja amb un joc plenament dominador, quan faltaven onze minuts el Cerdanyola ha definit un gol des de mig camp.

El Cerdanyola ha tingut possessió màxima atacant amb contundència i baixant a defensar amb molta precisió. Qual faltaven cinc minuts pel final, fins i tot Hurtado s'ha unit a la festa dels gols des de la seva porteria arribant a la contrària (5-1). Hector Albadalejo ha definit el 6-1 dos minuts després arran d'una contra arribant sol en carrera. Als últims dos minuts, Batllori i Albadalejo han fet una jugada conjunta dins de l'àrea que ha acabat en gol. Amb el 7-1, el Montsant ja fora de joc ha aconseguit sumar un gol més amb una pilota que ha entrat rodolant lentament. En els últims segons podria haver arribat el 7-3 però Hurtado ho ha impedit amb una triple parada magistral.