Golejada del Cerdanyola FC de futsal en la primera eliminatòria de la Copa del Rei

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala venç per 1-6 al CD Ibiza-Pitiusas

Primera eliminatòria en Copa del Rei superada pel sènior de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club. Els de Santi Lara s'han imposat per 1-6 en el partit a domicili contra el Club Deportivo Ibiza Islas Pitiusas celebrat aquest dissabte 9 de setembre.

Passen a la segona ronda

La primera part de l'encontre ha finalitzat amb un 1-3 a l'electrònic, i el tercer gol del Cerdanyola s'ha definit en els tres últims minuts. A la represa, els verd-i-blancs han sentenciat pujant tres gols més. Els golejadors han estat Javi Garcia, David Busquets i quatre a càrrec del nou fitxatge Àlex Rocabayera. Segons indica la Federación Española de Futbol, la segona eliminatòria de la Copa se celebrarà el 26 de setembre