Guiera torna a viure una victòria del Cerdanyola FC de futbol sala

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala de Segona B Nacional s'imposa al Valencia FS per 5-4

El primer equip futsal del Cerdanyola Futbol Club sembla estar recuperant l'embranzida de l'inici de temporada. Amb la victòria d'aquest dissabte per 5-4 davant del València FS ja són dues victòries consecutives, després d'una mala ratxa de derrotes i empats. Els tres punts permeten als de Santi Lara escalar a la novena posició provisional de Segona B Nacional amb 15 punts.

Mal inici pel Cerdanyola

La primera part, l'equip visitant ha estat clarament superior, imposant-se 2-0 en l'inici. Si més no, el Cerdanyola ha estat al peu del canó i no ha deixat al rival massa avantatge. Sempre amb el joc agressiu que els caracteritza, els verd-i-blancs han remuntat 2-2 fins als últims tres minuts, quan en un tres contra un i el porter el València ha desencallat amb el 2-3.

El 3-3 se li ha resistit als locals just en la jugada següent, amb un remat davant de porteria que no ha trobat xarxa. Amores i Albadalejo també han protagonitzat una jugada claríssima a falta de 24 segons, amb una passada al segon pal que Albadalejo finalment no ha pogut transformar.

Segona part de remuntada

A la represa, el Cerdanyola ha pres el control del partit oferint un nivell d'atac tal que el València només ha arribat a porteria en comptades ocasions i en els últims minuts. Transcorreguts 7 minuts, David Busquets, Omella i Albadalejo han fet una jugada conjunta magistral de refús rere refús. Un minut després, Albadalejo s'ha quedat sol davant del porter, però la pilota ha tocat el pal, provocant una contra sense porter que Daniel Alonso ha hagut de salvar.

El Cerdanyola ha pressionat al màxim provocant pèrdues de pilota del rival, que en 10 minuts només ha arribat a porteria en dues ocasions. Ni Alonso en el minut 11 ni Amores en el 13 han fet l'empat, tot i estar a prop: ha estat Bernat Batllori en el minut 15 amb una rematada perfectament ajustada a l'escaire.

A partir d'aquí el Cerdanyola s'ha motivat, i només un minut després Josep ha segellat la remuntada. Més ocasions han arribat per part dels locals abans de, en el minut 20, Amores superés al porter i es quedés sol davant de porteria definint el 5-3. El 5-4 ha arribat un minut després en una contra, i els últims quatre minuts han estat de màxima tensió amb un València que s'aferrava amb ungles i dents al partit. El Cerdanyola ha patit fins als últims segons, però finalment l'encontre s'ha saldat amb un 5-4.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.