L'hoquei patins, el bàsquet, l'handbol i altres esports, afectats pel coronavirus

L'activitat dels clubs esportius de Cerdanyola es veu afectada pel coronavirus

Les mesures de prevenció davant el coronavirus COVID-19 també afecten els clubs esportius de Cerdanyola del Vallès. Algunes federacions, com la Federació Catalana de Patinatge o la Federació Catalana de Futbol han suspès tota activitat durant els pròxims 15 dies.

Al TOT fem un repàs de les afectacions a l'activitat dels clubs esportius.

 

Cerdanyola Futbol Club

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha suspès tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d'àmbit territorial, per un termini de dues setmanes, com a mesura de prevenció del coronavirus COVID-19. També ho ha fet la Real Federación Española de Fútbol, exceptuant, de moment, la Primera i la Segona Divisió. 

Una mesura que afecta el Cerdanyola Futbol Club, que també ha suspés els entrenaments fins a nou avís. Així, estan afectades les competicions de futbol masculí, futbol femení i futbol sala.

 

Cerdanyola Club d'Hoquei

La Real Federació Española de Patinaje (RFEP) ha decidit suspendre tota activitat esportiva, amb la qual cosa, l'equip d'Ok Lliga no disputarà els partits previstos per a les pròximes jornades fins al 3 d'abril. La RFEP també ha ajornat la celebració de la Copa de la Reina que el Cerdanyola CH havia de disputar a partir del 19 de març a La Corunya. La nova data provisional és del 4 al 7 de juny.

 

La Federació Catalana de Patinatge (Fecapa) ha decidit suspendre a partir d’aquest dijous i durant 15 dies tota l’activitat federativa, que inclou totes les competicions i proves d’àmbit català i territorial i les tecnificacions de les diferents disciplines. Així, els equips del Cerdanyola CH no jugaran durant les pròximes dues setmanes. El club també ha decidit suspendre els entrenaments durant els pròxims 15 dies.

 

Club Bàsquet Cerdanyola i Club Bàsquet Femení Cerdanyola

També seguint les recomanacions de la Generalitat, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)mha decretat decreta la suspensió de tota activitat federativa a partir del dijous 12 de març i amb una vigència de 15 dies.

Aquesta mesura afecta a l'activitat dels dos clubs de bàsquet de Cerdanyola: el Club Bàsquet Cerdanyola i el Club Bàsquet Femení Cerdanyola. Els dos clubs han decidit suspendre els entrenaments durant les pròximes dues setmanes.

 

Club Handbol Cerdanyola

El Club Handbol Cerdanyola també ha anunciat que suspèn les activitats esportives durant els pròxims 15 dies. Això inclou els entrenaments i els partits a partir del dijous 12 de març.

 

Club Volei Cerdanyola

La Federació Catalana de Voleibol ha suspès totes les activitats relacionades amb els voleibol en l’àmbit català dels propers 15 dies.

Així queda ajornada la competició catalana, de totes les categories, dels propers 15 dies quedant afectades les jornades del 15 i el 22 de març, afectant l'activitat del Club Volei Cerdanyola.