Important victòria del Cerdanyola Club d'Hoquei a punt de tancar la lliga

El Cerdanyola CH s'imposa al CH Olot 2-1 en la 21a jornada d'Ok Liga Plata Nord

Victòria del Cerdanyola Club d'Hoquei que es consolida en la tercera posició d'Ok Liga Plata Nord quan només queda una última jornada. El partit de la vint-i-unena jornada de lliga davant del Club Hoquei Olot es va disputar dissabte 27 d'abril.

Inici molt igualat

El Cerdanyola va mostrat un domini ferri durant tot l'encontre. La primera més clara pels locals va ser la falta directa executada per Erik Gual al minut 3, que va ser aturada pel porter rival. Poc després, van tenir novament una oportunitat a pilota aturada a càrrec d'Àlvaro, però el porter va tornar a estar a l'altura, mantenint l'empat. El joc cerdanyolenc va ser constant, amb contraatacs ràpids que posaven en dificultats als rivals.

Tot i el bon ritme, Ferran Sacrest es va avançar per l'Olot al 14', en una jugada inesperada en què De Moya i Ignasi van intentar el xut, però el rebot va beneficiar a Aniol Mangas que, amb una passada precisa, va superar als defenses i va habilitar a Sacrest per rematar a plaer. Amb el 0-1 a l'electrònic la resposta no va trigar a arribar: un minut i mig després, David Ramirez va demostrar la seva habilitat en una jugada individual, superant el porter rival amb un xut precís que va convertir en gol, empatant el partit.

Desempat al segon temps

La represa va continuar amb una alta intensitat, jugades ràpides i constants ocasions de gol. Al minut 26, Àlvaro va avançar amb rapidesa des de la central i va empalar un xut potent que va acabar al fons de la xarxa, amb un 2-1 en un moment clau del partit. Poc després, Ignasi López ho va intentar fins a dos cops xutant des de la banda, però va ser aturat primer pel porter i més tard per la defensa.

El ritme del partit era frenètic, amb jugades de contraatac constants. Al minut 30, l'Olot va celebrar un gol que va ser anul·lat per una infracció amb el peu. Poc després els visitants van tenir una molt clara arran d'un xut ras des de la seva àrea que Dario Tapia va aturar amb dificultats. L'empat va estar també a prop quan l'Olot va picar una falta directa arran d'una targeta blava a López. Va ser un xut ras que va provocar el rugit de la graderia de Can Xarau quan Tapia el va refusar amb el peu.

Transcorregut l'equador de la segona part, el Cerdanyola defensava amb fermesa, amb Ramírez també destacant-se en una ocasió de gol. Una ocasió clara d'Alvaro va ser frenada pel porter rival en un moment crucial. Amb el pas dels minuts, l'Olot va pressionar amb força, amb dues ocasions clares que van ser neutralitzades pel porter del Cerdanyola. Finalment, el Cerdanyola va aguantar el 2-1.