S'inaugura un espai de cal·listènia al Parc Cordelles

El nou centre de cal·listènia es troba a l'entrada pel carrer Diagonal del Parc Cordelles

Cerdanyola del Vallès compta amb un nou espai de cal·listènia al Parc Cordelles. Aquest dijous 15 de juliol s'ha inaugurat la instal·lació amb una desena de joves de la ciutat que s'han apropat per estrenar-la.

La cal·listènia és una disciplina d'exercici físic centrada en els moviments de grups musculars, en la potència i l'esforç. Les barres i estructures instal·lades al parc Cordelles permeten fer aquesta activitat a l'aire lliure.

El regidor d'Esports, Óscar Pons, ha explicat que la idea de fer aquest espai va sorgir "dels mateixos nois, que ens van demanar fer aquest centre de cal·listènia perquè a Cerdanyola té molt de seguiment". Arran d'aquestes peticions, l'Ajuntament va convocar un procés participatiu per definir com seria el centre de cal·listènia. "Aquesta iniciativa s'engloba dins la política d'esports urbans que ja hem estat treballant amb quatre espais bio saludables", ha indicat el regidor.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.