Injusta derrota del Club Handbol Cerdanyola

Les cerdanyolenques van caure per un ajustat 29 a 30 davant l'OAR Gràcia

El Grup Prócer Club Handbol Cerdanyola va caure al Guiera davant l'OAR Gràcia de Sabadell en un partit molt ajustat que es va resoldre a l'últim moment amb un penal en contra de les locals. El resultat final de 29 a 30 va ser la prova d'un partit molt igualat en què les cerdanyolenques van arribar a guanyar de quatre gols a la meitat de la segona part.

Tot i el bon partit en defensa del Cerdanyola, les sabadellenques van ser capaces d'igualar el partit en el tram final i un penal dubtós a favor de les visitants en l'últim suspir va decantar el marcador.

Dura derrota del masculí

D'altra banda, el sènior masculí, el Nuroil Club Handbol Cerdanyola va sortir derrotat de la pista del quart classificat, el Terrassa, amb un marcador final de 34 a 26. Després d'una primera part bastant igualada, la segona meitat va tenir un color clarament egarenc, ampliant la diferència de tres gols als vuits del resultat final.