L'Institut Forat del Vent organitza la 7a cursa solidària

La cursa solidària reuneix a uns 1000 participants i aconsegueix recaptar més de 1000 kg d'aliments destinats a Càritas Cerdanyola

L'Institut Forat del Vent reprèn enguany la cursa solidària, una iniciativa esportiva i altruista sense afany de lucre en què milers d'alumnes, familiars i professors corren alhora que es donen més de 1000 kg d'aliments. Igual que en les anteriors, en aquesta setena edició es recolliran aliments per totes les classes del centre que aniran destinats a Càritas Cerdanyola.

La iniciativa va ser guardonada l'any 2019 amb el premi a la “Millor iniciativa esportiva solidària", en la 16a Nit de l’Esport de Cerdanyola del Vallès que organitza l’Ajuntament."Aquesta cursa no para de créixer i té molt bona acollida entre l’alumnat, adolescents d’altres centres de la població, famílies...", segons el centre.

És per això que enguany es pretén millorar el nivell d’organització i la qualitat de l'esdeveniment esportiu incloent control dels participants, algunes samarretes i obsequis per als corredors, a més d'avituallament. Per aconseguir-ho, el centre està demanant ajuda en forma de micromecenatges com petites aportacions econòmiques, bossa del corredor, obsequis o premis.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.