Isabel García, del CEM Cerdanyola, es proclama campiona de Catalunya de marxa nòrdica

El CEM va aconseguir dos campionats i dos subcampionats de Catalunya

El Club d'Esports de Muntanya de Cerdanyola es va convertir en el club més llorejat i amb més podis assolits al primer Campionat de Catalunya de Marxa Nòrdica. El club cerdanyolenc va aconseguir dos campionats de Catalunya i dos subcampionats en la primera edició del campionat organitzat el diumenge pel Club Muntanyenc Mollet i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a l'espai natural de Gallecs.

Isabel García, campiona absoluta

Isabel García es va proclamar campiona de Catalunya absoluta en ser la primera classificada femenina en el recorregut de 2,4 quilòmetres al que calia donar quatre voltes. La marxadora va completar els gairebé 10 quilòmetres del recorregut amb un temps de 01:09:09 amb una mitjana de velocitat de més de 8 km/h. García va guanyar també el campionat en la seva categoria de Veterana femenina.

Isabel García, campiona de Catalunya de marxa nòrdica. FOTO: Cedida

Isabel García, campiona de Catalunya de marxa nòrdica. FOTO: Cedida

 

La segona classificada femenina i subcampiona de Catalunya va ser Lali Pagès, també del CEM Cerdanyola, amb un temps d'10:10:22. Alhora, Pagès va ser la campiona de Catalunya en la seva categoria. També va pujar al podi la veterana Lourdes Jané, que es va proclamar subcampiona de Catalunya en la categoria de més de 60 anys amb un crono d'01:14:08. Pel que fa a la categoria masculina, el marxador del CEM Antonio Martínez va acabar segon de Catalunya en la seva categoria de més de 50 anys, amb un temps d'01:10:40.

El CEM va participar amb 16 representants en pràcticament totes les categories en joc d'un campionat que s'estrenava amb la participació de 144 marxadors d'arreu de Catalunya. També es va celebrar una prova Open amb una cinquantena de participants. El club cerdanyolenc va ser la segona entitat de Catalunya en nombre de participants d'aquest primer campionat de marxa nòrdica.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.