Jack Gray i Laura Esther Ríos guanyen la 10a edició de la Cursa de la Diada de Bellaterra

La cursa es va celebrar l'11 de setembre amb gairebé 700 participants

Els atletes Jack Gray (Cambridge and Coleridge Athletics Club) i Laura Esther Ríos (Club Natació Sitges) han estat els guanyadors de la 10a edició de la Cursa de la Diada “La Sansi de Bellaterra” en la distància de 10 quilòmetres. Gray, en la seva primera participació a Bellaterra, ha establert un nou rècord de la prova amb un temps de 31’:36”, dos minuts i trenta-cinc segons menys que la marca vigent.

La Sansi es va tornar a celebrar l'11 de setembre pels carrers de Bellaterra. L’edició d’aquest any ha estat un homenatge als 30 anys dels jocs olímpics de Barcelona 92. La Cursa de la Diada de Bellaterra, segueix sent la cursa més multitudinària de les que es fan coincidint amb la Diada i enguany ha tingut gairebé 700 inscrits.

Jack Gray i Laura Esther Ríos es van proclamar campions de la cursa llarga. En la categoria de 5 quilòmetres, els guanyadors han estat Josep Díaz i Neus Gutiérrez. A més a més, la Cursa de la Diada de Bellaterra ha tornat a comptar amb la participació de l’atleta amb paràlisi cerebral Alex Roca, i també amb el campió del món de 100 quilòmetres, Domingo Catalan, de 74 anys.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.