Javi Antón deixa el Club Bàsquet Cerdanyola després de 17 temporades

El jugador fitxa pel CB Esparraguera per disputar la Lliga EBA

Javi Antón deixa de ser jugador del Club Bàsquet Cerdanyola després de 17 temporades al club cerdanyolenc. El jugador fitxa pel Club Bàsquet Esparraguera per disputar la Lliga EBA

El CB Cerdanyola ha anunciat que el jugador cerdanyolenc deixa de formar part del Sènior A que competeix a la Copa Catalunya. "Des del club li desitgem el millor a nivell personal i professional", assenyalen des del CB Cerdanyola. 

Antón es va formar a la base del Club Bàsquet Cerdanyola i ha jugat sempre añs equips del club cerdanyolenc excepte en dues ocasions. Una temporada va jugar a Montcada i Reixac i l'any 2017 va marxar a Jaén però va tornar al 2018 i es va reincorporar a les files del CB Cerdanyola.

La baixa de Javi Antón arriba en plena pretemporada i amb les banquetes dels clubs ja definidies, fet que complicarà les opcions del CB Cerdanyola per trobar un substitut. Tot i això, des del club asseguren que estan buscant un jugador que supleixi la baixa d'Antón.

 

Inici dels entrenaments

Aquest 15 de setembre, el primer equip del CB Cerdanyola ha iniciat els entrenaments al PEM Guiera per preparar la temporada 2020-2021 a Copa Catalunya. Abans de l'inici de la competició, els verds engegaran motors amb diversos partits amistosos.

Els de Jordi Cornellà debutaran a casa contra el Círcol ‘B’ el 19 de setembre. Una setmana després, el dia 26, els cerdanyolencs visitaran el CN Terrassa un dels rivals a la Copa Catalunya aquesta temporada.

El següent cap de setmana serà el torn del Torneig Josep Marcet, que aquest any disputaran el Centre Catòlic, l’RCD Espanyol i el Claret de Barcelona.

Finalment, la setmana abans de l’inici de lliga, el 10 d’octubre, els de Jordi Cornellà rebran a casa a un dels equips punters de la Copa Catalunya la passada temporada, el Lluïsos de Gràcia. A banda d’aquestes cites, el tècnic continua buscant un darrer partit amistós pel 23 de setembre.