Judit López i Laia Peiris del Lee Young es proclamen campiones d’Espanya

Judit López també va aconseguir medalla en la categoria individual al Campionat d’Espanya de poomsae

Les esportistes del Lee Young Cerdanyola, Judit López i Laia Peris, s’han proclamat campiones en trio sincronitzat al Campionat d’Espanya de poomsae de seleccions. Formaven equip representant el CAR amb María José Alfocea, i López també es va penjar la medalla de bronze en la categoria individual.

Dues medalles

El planter de taekwondistes del Lee Young Cerdanyola es va veure representat al Campionat d'Espanya sènior de poomsae i combat el passat 29 de gener a la ciutat esportiva Camilo Cano de la Nucia (Alacant). Judit López i Laia Peiris van aconseguir la medalla d'or en la categoria de trio fent equip amb María José Alfocea, d'Alacant, i representant la Federació Espanyola amb el conjunt CAR

Gràcies a aquest resultat, les dues esportistes del club cerdanyolenc disputaran l'Open d'Andalusia a Jaen, i si tornen a guanyar, es classificarien per representar a Espanya al campionat del món que tindrà lloc a Corea del Sur el pròxim mes d'abril. 

A més a més, Judit López va aconseguir la medalla de bronze en categoria individual. "Després d'una actuació magnífica, es fa amb dues medalles al campionat i aconsegueix un magnífic resultat", destaquen des del Lee Young Cerdanyola, des d'on afegeixen un reconeixement a l'esforç de les dues esportistes. 

Campionat d’Espanya de poomsae

Judit López, Laia Peiris i María José Alfocea amb la medalla d'or al Campionat d'Espanya de Poomsae. FOTO: Lee Young Cerdanyola

Judit López es penja la medalla de bronze. FOTO: Lee Young Cerdanyola

Judit López es penja la medalla de bronze. FOTO: Lee Young Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.