Júlia Mallén es proclama campiona d'Espanya i Catalunya de biketrial

La rider cerdanyolenca, Júlia Mallén, és campionat d'Espanya i Catalunya per segon any consecutiu

La raider cerdanyolenca Júlia Mallén es va proclamar campiona d'Espanya i Catalunya de biketrial per segon any consecutiu. L'esportista de l'escola Abantwins es va imposar en les dues proves disputades durant l'any 2020 a la Pobla de Calaramunt i a Reinosa (Cantàbria).

La pandèmia ha marcat la preparació de Júlia Mallén per disputar la segona prova corresponent al Campionat d'Espanya durant el passat mes d'agost. El Campionat de Catalunya va tenir lloc abans de l'inici de la pandèmia, al febrer de 2020. Durant l'any passat, Mallén no va poder entrenar amb normalitat i moltes de les proves on havia de participar es van suspendre.

Tot i això, la ciclista cerdanyolenca va poder imposar-se en les dues proves que han acabat sent decisives per proclamar-se campiona de Catalunya i Espanya, ja que l'organització ha decidit finalitzar la competició tenint en compte els resultats d'aquestes dues proves.