L'antic Club Set Ball es convertirà en un gran espai de pàdel

L'espai ha passat a les mans d’un grup inversor, una family office, que el vol convertir en un club referent de pàdel en l'àmbit nacional

El conegut espai esportiu Set Ball serà un complex de pistes de pàdel. Inaugurat a principis dels anys setanta del segle passat, ha passat a les mans d’un grup inversor, una family office, que el vol convertir en un club referent de pàdel en l'àmbit nacional, amb la construcció d’una pista central i una vintena de pistes, piscina, restaurant i diversos serveis.

L’espai de 30.000 m² i situat al terme de Cerdanyola del Vallès disposava de diverses pistes de tenis on es van formar jugadors com Àlex Corretja i es va fer molt conegut a la dècada dels noranta, per l’espai d’oci conegut com La Carpa i que va tancar el 2017 per embargament.

El nou centre es vol inaugurar abans de finals d’any i aviat s'iniciaran les obres. La gestió del nou projecte ha anat a càrrec de l’empresa santcugatenca Àrea Retail.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.