La 3a edició del Memorial Josep Marcet tornarà a unir bàsquet i solidaritat

El 21 i 22 de setembre el PEM Guiera el acollirà el 3r Memorial Josep Marcet, que recorda el desaparegut jugador del CB Cerdanyola

Els dies 21 i 22 de setembre el PEM Guiera tornarà a unir bàsquet i solidaritat en la tercera edició del Memorial Josep Marcet, que recorda el desaparegut jugador del CB Cerdanyola i recapta fons per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics.

La cita, organitzada conjuntament per l'Associació Josep Marcet i Prat i el Club Bàsquet Cerdanyola, comptarà enguany amb la participació d'equips de categoria mini, infantil cadet, júnior i sènior. Com en l'anterior edició, el filial verd -que competeix a Primera Catalana- se suma a la festa del bàsquet i la solidaritat.

Enguany, la final sènior es disputarà diumenge 22 a les 12.30 hores, i els quatre equips que competiran pel títol seran el CB Cerdanyola al Dia A, Montgat, Sant Nicolau i Sant Quirze.

En la darrera edició, el Club Bàsquet Santa Coloma es va proclamar campió del Memorial , després de guanyar la final davant el CB Cerdanyola al dia per 70-74, malgrat que els verds van anar per davant del marcador fins a l'últim quart.

 

Els orígens del Memorial

El jove cerdanyolenc Josep Marcet va morir a l'octubre del 2015, però la seva família va decidir transformar la seva memòria en un llegat solidari. Per aquest motiu, l'Associació Josep Marcet i Prat -creada per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics- va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Memorial Josep Marcet.

 “Des de l'inici vam creure que era un torneig que havia arribat per quedar-se, el nostre objectiu és fer-ho cada any millor i amb aquesta voluntat portem setmanes treballant”, explica el fundador de l'Associació Josep Marcet i Prat, Joan Marcet. L'esdeveniment va recaptar més de 12.000 euros en la seva primera edició, l’any 2017.

La cita, que segons el fundador de l’Associació sobretot és un "reconeixement a la trajectòria d'una persona molt dedicada al bàsquet i en especial al Cerdanyola", ja s'ha consolidat a l'agenda esportiva de la ciutat, però des de l'organització s'aposta també per la seva vessant solidària. Els interessats en fer un donatiu poden dirigir-se a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya ([email protected] / telèfon 93 487 45 75). A més, a la seu del CB Cerdanyola (PEM Guiera) es poden comprar durant tota la temporada les polseres i samarretes de l'Associació Josep Marcet i Prat.

 

Programa complet del 3r Memorial Josep Marcet

Dissabte 21 de setembre de 2019

9.30 Mini A vs Sferic

11.00 Infantil A vs Parets

 

12.30 Cadet 1er Any vs Sabadell

TARDA SÈNIOR

17.30 Montgat Copa- Vs St.Nicolau de 1a

19.00 CBC Copa- vs St.Quirze de 1a

 

Diumenge 22 de setembre de 2019

9.30 Júnior 1er Any vs Laietà

9.30 Júnior A vs Gramanet

11.00 Sènior B del CBC vs UB Mir

12.30 FINAL SÈNIOR TORNEIG MARCET

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?