La cerdanyolenca Judit López Blas guanya l'or al Campionat Europeu Universitari de Taekwondo

L'estudiant de la UAB ha resultat campiona europea al campionat celebrat a Zagreb, Croàcia

Judit López Blas, estudiant de la Universitat Autònoma de Cerdanyola i esportista del gimnàs Lee Young Cerdanyola, ha guanyat la medalla d'or al Campionat Europeu Universitari de Taekwondo celebrat a Zagreb, Croàcia.

Sota la direcció de Diego Carrillo, López Blas ha resultat campiona a nivell europeu en la competició interuniversitària celebrada del 31 de juliol al 3 d'agost a la capital croata. Enguany, la cerdanyolenca també ha aconseguit la primera posició del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques defensant la samarreta de Catalunya, i va ser cridada a participar amb la selecció espanyola de Taekwondo al Campionat d'Europa que es va celebrar a Antaya (Turquía) el passat mes d'abril.

López Blas ha resultat campiona a nivell universitari europeu, en una competició celebrada del 31 de juliol al 3 d'agost a Zagreb, Croàcia

En el campionat d'Espanya del desembre de 2018 celebrat a Alacant, Judit López va obtenir la plata en categoria individual i l'or en parella junt amb Javi Cabanillas,  així com va assolir la medalla de bronze a l'Open de França.

Altres membres de l'escola de Taekwondo Lee Young Cerdanyola, com Laia PeirisJavi Cabanillas Alex Sánchez i Miriam Moreno, van fer-se també amb medalles de plata a nivell espanyol.