La regatista cerdanyolenca Eli Llargués, tercera a l'Europe World Championship

La competició es va celebrar el passat 9 d’agost al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres

Nou èxit cerdanyolenc en l'àmbit esportiu. La regatista de Cerdanyola Eli Llargués, del Club Nàutic Masnou va quedar tercera classificada al Europe World Championship, celebrat el passat 9 d'agost al Club Náutico El Balís de Sant Andreu de Llavaneres.En categoria masculina, el regatista del Club Nàutic Garraf Pau Schilt es va proclamar campió del món de classe Europa al Mundial.

Elisabeth Llargués, posant amb el trofeu obtingut | Cedida

Elisabeth Llargués, posant amb el trofeu obtingut | Cedida

Eli Llargués ja porta més de deu anys guanyant medalles en el món de la vela: l’any 2007 va guanyar la seva primera medalla de Bronze al Campionat d’Europa a la localitat gironina de l’Escala.

A partir d’aquí, al 2008 va ser medalla de bronze Vintage Yatching Games Classe Europa a Holanda; al 2009 va obtenir la 8a posició del campionat del món a França fins que l’any 2010 es va proclamar campiona del món al Campionat del Món de Vela celebrat a Suècia, Arkosünd, fet que va comportar que fos selecionada entre les 10 millors esportistes espanyoles de l’any 2010.

 

Eli Llargués va proclamar-se Campiona del Món de Vela l'any 2010 a Suècia | Cedida

Eli Llargués va proclamar-se Campiona del Món de Vela l'any 2010 a Suècia | Cedida

La mateixa Eli Llargués explica que des d’inicis de 2011 ha decidir canviar-se a la categoria Classe Làser per a representar a Espanya a uns Jocs Olímpics, i aquell any va ser campiona al 36 International Christmas Race a Girona, entre d’altres assoliments.

Adaptar-se a la nova modalitat olímpica mixta va provocar que durant el 2013 hagués de superar moltes dificultats, però després d’uns anys d’adaptació Llargués té forces renovades, i agraeix tot el suport rebut.