El cerdanyolenc Lorenzo Roldán, campió del món màster d'halterofilia

És la segona vegada que Roldán es penja la medalla d'or

El cerdanyolenc Lorenzo Roldán s'ha proclamat campió del món d'halterofilia en categoria màster. Roldan és aixecador del Club Halterofília Matadepera i és va penjar la medalla una per segona vegada en el Campionat del Món Màster, fet de forma virtual a causa a la pandèmia. 

En els 830 aixecadors que van participar al Campionat del món, elc erdanyolenc Lorenzo Roldán va aconseguir els millors resultats en categoria masculina. Roldán va signar gran actuació en la categoria d'homes de 50 a 54 anys i de fins a 61 quilos, anomenada M50/61. 

El cerdanyolenc va aconseguir la medalla d'or amb marques de 72 quilos en arrencada i 92 en dos temps, per a un total olímpic de 164 quilos. Amb aquests resultats, Roldán ha pogut proclamar-se campió del món màster per segona vegada. En total, Roldán té tres medalles d'un Mundia: l'Or aconseguit l'any 2016 a Alemanya, el bronze de l'Hospitalet de 2018 i l'or d'enguany. 

Mundial 21   4

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.