MAPA: Les afectacions al trànsit durant les Milles nocturnes

Dissabte 18 de novembre se celebren les Milles de Cerdanyola, que afectaran la circulació entre les 17 i les 21.00 h

Amb motiu de la celebració de la 35a edició de les Milles de Cerdanyola, el carrer Santa Anna, entre el passeig de la Riera i l'avinguda Catalunya, estarà tancat a partir de les 9 h. A partir de les 17 h no es podrà circular tampoc pel passeig de la Riera, carrer Foment i el tram del carrer Francesc Layret entre avinguda Catalunya i carrer Foment. La resta del circuit quedarà tallat al trànsit a les 17:45 i s'anirà obrint a mida que avanci la cursa.

Més info: Les Milles de Cerdanyola repeteixen circuit al centre de la ciutat, però amb novetats

 

Durant aquest termini de temps no es podrà circular per aquests carrers, a excepció de l'avinguda Primavera, que estarà tallada només en sentit Sant Cugat i es permetrà la circulació en sentit carretera Barcelona. No es podrà accedir amb vehicle als sectors delimitats pel recorregut. Només en cas d'urgència es podrà entrar o sortir pels llocs indicats.

Mapa de les afectacions al trànsit per la cursa Milles de Cerdanyola, FOTO: Atletisme i Triatló Cerdanyola

Mapa de les afectacions al trànsit per la cursa Milles de Cerdanyola, FOTO: Atletisme i Triatló Cerdanyola

 

Talls a les línies de bus

D'altra banda, en la mateixa franja horària, les línies de bus urbanes i interurbanes patiran alteracions en els seus recorreguts. A les parades que queden anul·lades hi haurà notes informatives indicant les parades més properes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.