La Marxerola, a punt de batre rècord de participants

La caminada popular del CEM se celebra el 26 de setembre

La sisena edició de la Marxerola, la caminada popular del CEM Cerdanyola, es troba molt a prop de batre rècords de participació. A l’edició d’enguany ja s’hi han inscrit més de 450 persones comptant les dues modalitats: Caminada i Marxa Nòrdica. Des de l’organització informen que encara es poden fer inscripcions per participar-hi el 26 de setembre a través del web del CEM.

La sortida i arribada serà al Parc del Turonet a les 9 h i es recorreran 20 quilòmetres pel Parc Natural de Collserola.

 

La principal novetat d’aquest any és la inclusió de la modalitat de Marxa Nòrdica com a prova inclosa dins del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Els marxistes de Nòrdica sortiran una estona abans i faran el mateix recorregut que els participants en la Caminada.

La caminada tindrà tres avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, més la botifarrada final al Parc del Turonet. L’organització ha previst també solucions veganes a tots aquells que ho demanin. A tots els participants se’ls regalarà una tassa de llautó amb el logotip del club organitzador. Es guardaran totes les mesures de control i seguretat derivades de la COVID-19.