Més de mil nois i noies participaran a la Cursa Solidària de l'institut Forat del Vent

Es recolliran 1000 kg d'aliments que aniran destinats a Càritas Cerdanyola

L'Institut Forat del Vent tornarà a organitzar al pròxim 19 de desembre la Cursa Solidària, una iniciativa esportiva i altruista sense afany de lucre en què més de mil alumnes, familiars i professors corren alhora que es donen més de 1000 kg d'aliments. Igual que en les anteriors edicions, enguany es recolliran aliments per totes les classes del centre que aniran destinats a Càritas Cerdanyola.

En aquesta 9a edició de la cursa, hi participaran tot l'alumnat de l'institut (des de 1r ESO fins 2n Batxillerat), a més d'estar convidats a participar l'alumnat de 6è de primària de les escoles adscrites al centre, l'alumnat de batxillerat i alguns cursos d'ESO dels instituts de la ciutat.

A petició de les diferents entitats, des de l'any passat es va obrir una categoria nova de diversitat, on participen els centres de Flor de Maig, Jeroni de Moragas i la Fundació Catalònia Creactiva. Així, participaran més de 1000 adolescents i es recullen, aproximadament, una tona d'aliments.

 

Iniciativa guardonada l'any 2019

La iniciativa va ser guardonada l'any 2019 amb el premi a la “Millor iniciativa esportiva solidària", en la 16a Nit de l’Esport de Cerdanyola del Vallès que organitza l’Ajuntament."Aquesta cursa no para de créixer i té molt bona acollida entre l’alumnat, adolescents d’altres centres de la població, famílies...", segons el centre.

Cartell de la 9a Cursa Solidària de l'Institut Forat del Vent. FOTO: Cedida

Cartell de la 9a Cursa Solidària de l'Institut Forat del Vent. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.