Un miler de persones participen en la 12a Cursa Solidària de la UAB

La participació ha estat 400 atletes més baixa que l'edició passada i ha recaptat 15.000 euros per La Marató de TV3

Més de 1.000 persones han participat en la dotzena edició de la Cursa i Caminada Solidària de la Universitat Autònoma de Barcelona, organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i en suport a la Marató de TV3. La jornada solidària i esportiva s'ha celebrat el matí de diumenge 17 de desembre. La recaptació total ha estat de 15.003 euros, que es destinaran a La Fundació la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva. La participació enguany ha estat gairebé un terç més baixa que la de l'any passat i l'anterior. 

12a Cursa Solidària de la UAB. FOTO: Nora MO

12a Cursa Solidària de la UAB. FOTO: Nora MO

Més info: FOTOS: Una 12a Cursa Solidària de la UAB especialment nadalenca

Cursa a la Fira de Nadal

Com és habitual, han estat quatre les modalitats organitzades, amb sortida i arribada a la Vila Universitària de la UAB. A les 10.30 h s'ha fet la cursa de 480 m per a persones amb mobilitat reduïda, a les 11 h han sortit els participants de la cursa llarga d'11,6 km i a les 11.20 h els de la cursa i la caminada de 6 km. A l'arribada, l'organització ha ofert xocolata calenta a tothom. 

12a Cursa Solidària de la UAB. FOTO: Nora MO

12a Cursa Solidària de la UAB. FOTO: Nora MO

La cursa llarga és l'única que passa pels carrers de Cerdanyola del Vallès, amb el punt d'avituallament habitual davant de l'Ajuntament. Enguany, a més, l'esdeveniment ha coincidit amb la instal·lació de la Fira de Nadal al carrer Sant Martí, i el miler de persones ha corregut entre paradetes. Malgrat haver-hi gent passejant, un guàrdia urbà ha obert pas als corredors i no s'ha lamentat cap accident.

12a Cursa Solidària de la UAB. FOTO: Nora MO

12a Cursa Solidària de la UAB. FOTO: Nora MO

La Cursa en totes les seves modalitats s'ha adreçat a atletes federats, esportistes aficionats, famílies, personal, professorat i estudiants universitaris que, amb la seva participació, han volgut contribuir a una causa solidària

La Marató dedicada a la salut sexual i reproductiva

Enguany ha estat la primera vegada que La Marató de TV3 es dedica a la salut sexual i reproductiva que, segons els professionals de la salut, engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida. Són malalties que tenen una prevalença de 3 milions de persones a Catalunya i una incidència que s'estima en 210.905 nous casos cada any.

Caminada de la 12a Cursa Solidària de la UAB. FOTO: UAB

Caminada de la 12a Cursa Solidària de la UAB. FOTO: UAB

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.