Nova derrota del Cerdanyola FC contra l'UE Sant Andreu (1-4)

El Cerdanyola FC no ha aconseguit la victòria en la jornada 23 de lliga i es manté en la posició 13 i amb un total de 31 punts en la classificació

El Cerdanyola FC ha disputat aquest diumenge 9 de febrer la jornada 23 de lliga a la Zona Esportiva Municipal de Les Fontetes caient derrotat contra l'UE Sant Andreu per 1 gol a 4. Els de Toni Carrillo han patit durant la segona part, quan els quadribarrats han aconseguit sobreposar-se després d'una primera meitat que acabava amb el marcador empatat.

El gol del Cerdanyola ha arribat gràcies a Pablo Servetti, que ha aprofitat una defensa mal calculada de l'equip contrari i han deixat sol el davanter. Així, Servetti ha marcat a plaer al minut 16 de partit després d'algunes oportunitats i diversos córners. Tot i que semblava que els de Sant Andreu ja no podrien remuntar els primers 45 minuts de partit, després de nombrosos intents i a les acaballes de la primera part, ha arribat el gol d'Elhadji (1-1).

La segona part ha començat amb el marcador empatat i amb un Sant Andreu més concentrat. Les faltes favorables i els córners que han tingut els verds no s'han sabut aprofitar i, després d'un merescut esforç, ha arribat el segon gol del Sant Andreu amb Ton Alcover, que ha xutat des de la frontal, ha tocat el pal però ha acabat entrant.

Els de Toni Carrillo no han sabut reaccionar i han baixat el ritme. Això ha provocat que al minut 39 de la segona part Sergi Serrano entrés la pilota a la porteria amb un contraatac i deixés el partit ja sentenciat. També els nervis han jugat una mala passada als cerdanyolencs que, amb una entrada per darrere de Pau López han aconseguit una vermella directa i han acabat el partit amb 10 jugadors. (1-3)

El punt final l'ha posat Laro Setién amb el gol definitiu a 4 minuts d'acabar el partit. Tot i que el Cerdanyola s'ha esforçat en la defensa, el Sant Andreu ha realitzat una victòria justa.

"Hem deixat passar moltes oportunitats; hem pogut llançar córners, un xut creuat, les faltes... Hem jugat bé però l'1-2 ens ha trastocat el partit" afirma David Cruz, segon entrenador del Cerdanyola FC.