Pas de gegant del Cerdanyola Club d'Hoquei cap a la permanència a l'Ok Liga

El Cerdanyola CH va guanyar 1-3 al CP Fraga i té a tocar la salvació

El Cerdanyola Club d'Hoquei Feníe Energía va sumar tres punts d'or a la pista del Club Patín Fraga, a la franja amb l'Aragó. Les verd-i-blanques van guanyar 1-3 en aquesta 24a jornada, el dimarts 18 d'abril, i tenen molt a prop assegurar la permanència a l'Ok Liga

El Cerdanyola CH va mostrar la seva millor versió davant un CP Fraga que ha estat la novetat de la temporada a la màxima categoria presentant-se amb jugadores de nivell com les exverd-i-blanques Adriana Gutiérrez i Joana Xicota, i la portera campiona del món, Anna Ferrer. Tot i això, no van poder frenar l'embranzida del Cerdanyola.

Laura Valverde va avançar al Cerdanyola al minut 10, i abans del descans, Gemma Solé va establir el 0-2. La superioritat i el joc endreçat de les verd-i-blanques es va mantenir en la segona meitat. Només arrencar la represa, Solé va aparèixer de nou per fer pujar el 0-3 al marcador i donar tranquilitat al seu equip.

Durant la part final del partit, el Fraga va augmentar la presió i van crear més perill, però l'eficiència de Mariona Surós sota els tres pals del Cerdanyola va frustrar les ocasions. Només Vinyet Flix va poder retallar distància amb l'únic gol de l'equip del Baix Cinca.

Així, l'equip dirigit per Andi Colaianni aconsegueix una victòria clau per a les seves opcions de permanència. El dissabte 22 d'abril, a les 20 h a Can Xarau, s'enfronten al Lleidanet Alpicat, cuer i equip ja descendit. La salvació Cerdanyola CH depèn de sumar una victòria més i esperar que els seus rivals directes tampoc puntuin. L'última jornada la jugaran el dissabte 6 de maig a la pista del CP Las Rozas, un altre equip que lluita per la permanència.

Classificació actual de l'Ok Liga Femenina.